Garasjekos.no er en nettbutikk som fokuserer på et bredt utvalg innen bilpleie, garasje og verkstedprodukter. Garasjekos holder til i Halden. Vi sender varer i hele Norge uavhengig av fylker og kommunegrenser, men de som ønsker kan likevel avtale å hente varer kostnadsfritt på vårt lager i Halden.
Vi tilbyr også lokal utlevering til gunstig pris. Dersom du har et postnummer registrert i Halden vil du få denne muligheten ved utsjekk i kassen. 

I den store jungelen av produkter har det noen ganger vist seg å være vanskelig å finne riktige produkter til riktig pris. Derfor har vi som vårt mål å bli den ene nettbutikken garasjefolket henvender seg til når det er behov for inventar,  verktøy og utstyr. 

Garasjekos satser på fornuftige priser, topp kundeservice og superrask levering fra lokalt lager. Vi tilstreber hele tiden å skaffe nye flotte produkter og utstyr som kan passe inn i din garasje eller verksted. 

Vi i Garasjekos vet godt at Rom ikke ble bygget på en dag. Vi vet også at det å vinne folkets tillit tar tid, men vi vil jobbe hardt for at alle våre kunder skal få en positiv opplevelse ved å handle hos oss. 
 
Bli med på vår reise